Villa Ouderkerk

Villa Ouderkerk

design MVDS Architecture 
mission Interior and exterior

client Private
completion 2001

project Residential
location
Amstelveen

LIVING BY THE RIVER
This villa is situated on a dike in Ouderkerk aan de Amstel. The residents of this house have a fantastic view over the Amstel and the meadows beyond. The clients had as a starting point that they could enjoy the view from their living room, as well as the garden located on the dike. From the living room you can directly use the terrace and the garden. The clients wanted to separate the sleeping areas on the upper floor. These are separated by a light court that also provides the staircase with daylight. At the bottom of the dike beneath the living area, a double garage, the guest room, a second bathroom, a sauna and a solarium are located in the plinth of the building.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google